ZV.KRYEMINISTRJA GERKOVSKA, MINISTRI OSMANI TË THOTË NËSE DHE PSE EJUPI PUNON NË MPJ, i bëri thirrje të jetë transparent

e postuar më at 10:24
54 0

Ministrja e Punëve të Jashtme ka obligim që të jetë transparent dhe ta informojë publikun nëse ai person është i punësuar në institucion, në çfare procedure dhe pse pikërisht ajo është zgjedhur.Ta informojë opinionin nëse 28-vjeçarja Besmira Ejupi është e punësuar në MPJ të Maqedonisë dhe pse është zgjedhur për një pozitë të tillë, shpjegon për Deutsche Slavica Grkovska, zëvendëskryeministrja përgjegjëse për politika të mirëqeverisjes tha për Deuche Welle.

Deri më tani nuk ka një përgjigje nga MPJ. Ejupi, e cila fillimisht u përfol se ishte nominuar për konsull të përgjithshëm në Nju Jork në një seancë të mbyllur të kabinetit, tani është kthyer në qendër të vëmendjes pasi u zbulua në faqen e internetit Open Finance se ajo mori honorare nga disa vende, duke përfshirë “Hekurudhat Maqedonase”. , të cilën kompania e konfirmoi duke thënë se përzgjedhja e anëtarëve të këshillit mbikëqyrës bëhet nga Qeveria.Deuche Welle

J X

nga kategoria

pg slot