“Zero ndotje për ambjentin” – Treni që do të udhëtojë me 1000 km/h

e postuar më at 19:39
164 0

“Zero ndotje për ambjentin” – Treni që do të udhëtojë me 1000 km/h.

Kompania spanjolle Zeleros ka prezantuar ditët e fundit trenin që mund të udhëtojë me një shpejtësi prej 1000 km/h.

David Pistoni, themelues dhe drejtor i kompanisë, thotë se ky tren do të ketë zero ndotje për ambientin, pasi bëhet fjalë për një mjet transporti totalisht elektrik.

“Avancimet e mëdha teknologjike të viteve të fundit kanë lejuar që të bëhet realitet një projekt për të cilin ka 200 vite që flitet”, deklaroi Pistoni.

nga kategoria

WhatsApp sfidon Zoom dhe Skype

Posted by - 07/03/2021 0
Kompania “WhatsApp” sfidon kompanitë “Zoom” dhe “Skype” duke realizuar telefonata dhe video thirrje të disponueshme edhe në versionin për kompjuterat,…