“Zëri i grave të Kosovës”/ Betohet deputetja Doarsa Kica Xhelili

e postuar më at 22/03/2021
899 0
 Dorsa Kica Xhelili, ishte njëra nga kadidatët suprizë të këtyre zgjedhjeve në Republikën e Kosovës, shkruan Smart News TV. Duke qenë se vinte nga sektori privat si një avokate shumë e suksesshme, pa asnje lidhje me jetën publike dhe politike, prandaj mund të llogaritet si surpizra e zgjedhjeve. Doarsa Kica Xhelili vendosi që profesionalizmin e saj ta vendos në funksion të të mirës publike, e cila është e specializuar jashtë vendit dhe me pervojë disa vjeçare në profesionin e avokatisë dhe me raste të fituara mdërkombetare, sidomos në të drejtat e grave, e njohur në luftën e saj për të drejtën e punës dhe barazinë gjinore, 30 vjeçarja gjatë fushatës përskaj platformës së partisë, kishte dhe zërin dhe kauzat e saja që do ti shtyjë përpara. Pas betimit, deputetja Kica Xhelili ka dalë me një shkrim në rrjetet sociale, ku thotë se jemi veshur në të bardha në emër të simbolikës së rritjes së numrit të grave deputete në Kuvend.
May be an image of 8 people, people standing and indoor

J X

nga kategoria