Zaevi uroi Kurtin, shprehu gatishmërinë për një takim sa më të shpejtë

e postuar më at 16:54
164 0

“Shpresoj se do të takohemi sa më shpejtë” dhe të vazhdojmë me realizimin e interesave strategjike të të dy shteteve.

Kështu mes të tjerash ka shkruar kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev në telegram urimin ndaj kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

“Shpresoj se do të takohemi sa më shpejtë” dhe të vazhdojmë me realizimin e interesave strategjike të të dy shteteve.

Kështu mes të tjerash ka shkruar kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev në telegram urimin ndaj kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

J X

nga kategoria

pg slot