Zaev: S’kam bërë thirrje për koalicion të gjerë, s’e kam problem të tërhiqem

e postuar më at 21:22
181 0

“Unë nuk kam kërkuar dhe as nuk kam bërë thirrje për koalicion të gjerë. Unë dhashë një ide, për të cilën ia vlen të mendohet”, tha Kryeministri Zoran Zaev.

Ai kujton se fillon nga vetja e tij, “nëse njerëzit thonë se Zaev nuk punon, le ta ndryshojnë atë.

“Unë nuk kam asnjë problem që të tërhiqem, vetëm për të qenë i mirë për vendin. Unë jam këtu për të kontribuar sa më shumë për njerëzit e mi. Ne mund të bëjmë më shumë efikasitet, për të rregulluar vendin tonë. Na vijnë mesazhe të qëndrojmë së bashku një herë, punojmë për vendin. Pretendoj se mund të kemi më shumë deputetë. Ne gjithashtu mund të tërheqim deputetë nga opozita, e cila ndoshta do të ndodhë. Oferta (për një qeveri të gjerë) mund të ndodh brenda një muaji, pas zgjedhjeve lokale, nga parlamenti tjetër … Por dikush duhet ta hapë këtë temë. Kjo është pjesë e politikës sime të re”, tha Zaev.

nga kategoria

pg slot