Zaev: Ditëve në vazhdim të do punohet intensivisht që të arrihet zgjidhje për shtetësinë

e postuar më at 31/03/2021
114 0

“Unë besoj që ditëve në vazhdim do të punohet intensivisht që të arrihet deri tek një zgjidhje e qëndrueshme sa i përket çështjes së shtetësisë. Në këtë mënyrë do të konfirmojmë të gjithë se jemi për zgjidhje të përhershme, dhe kjo të jetë në pajtim me rregullativat europianë për shtetësinë”, tha kryeministri Zoran Zaev pas takimit me koordinatorët e grupit parlamentar të ASH-AAA.

J X

nga kategoria