VMRO propozon që deputeti të ketë një shtetësi! LSDM pajtohet, BDI jo

e postuar më at 08:05
163 0

Grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së do të propozojë ligj përmes së cilëve deputetëve do tu ndalohej të kenë shtetësi tjetër përveç asaj të Maqedonisë.

“U bëjmë thirrje deputetëve të LSDM-së dhe të partive tjera politike ta mbështesin këtë vendim ligjor se si mund t’i japim fund temës dhe në periudhën në vijim zgjedhja e deputetëve të jetë nga personat të cilët do të kenë vetëm shtetësi maqedonase”, tha Nikolla Micevski nga VMRO-DPMNE.

Ky propozim do të ketë edhe mbështetjen e LSDM-së.Ndersa jo edhe te BDI.

J X

nga kategoria

pg slot