Vdiq nga Kovid-19 ish-kryetari i Demir Kapisë, Trajçe Dimitriev

e postuar më at 16:21
127 0

Si pasojë e virusit Kovid-19, ka vdekur ish kryetari i komunës së Demir Kapisë, Trajçe Dimitriev (63), i cili dy herë nga dy mandate ka udhëhequr me këtë komunë.

Këtë informatë për MIA-n e konfirmaun të afërmit e tij dhe Petar Mojsov, ish kryetar i Këshillit të komunës së Demir Kapisë.

Familjarët e ish-kryetarit të komunës thanë se Dimitriev fillimisht ka qenë në spital në Kavadar një javë, pastaj në Shkup, ku edhe ka ndërruar jetë.

 

J X

nga kategoria