VAZHDON SEZONI I SKIJIMIT NË KODRËN E DIELLIT

e postuar më at 17:22
179 0

Drejtori i përgjithshëm i “ELEM Turs” Adem Avziu njoftoi se për shkak të reshjeve të reja të borës vazhdon sezoni i skijimit në Kodrën e Diellit deri më 11 prill të vitit 2021.

“Gjatë ditëve të punës do të vihen në përdorim ski-ashensorët ‘Potok’, ‘Aerodrom’ dhe ‘G’ ndërsa gjatë fundjavës (e premte, e shtunë dhe e diell) do të operohet me kapacitet të plotë”, njoftoi Avziu në profilin e tij në Facebook.

J X

nga kategoria

pg slot