Valbon Limani në Tiranë, merr pjesë në konferencën “Turizmi rajonal dhe të rinjtë e qyteteve tona”

139 0

Kryetari i Këshillit të Komunës së Gostivarit, Valbon Limani ka marrë pjesë në Konferencën “Turizmi rajonal dhe të rinjtë e qyteteve tona”, organizuar nga Unioni i Bashkive Shqiptare.

“Si panelist në këtë Konferencë, diskutuam për thellimin e bashkëpunimit në të gjitha fushat, promovimin e komunave si dhe sfidat me të cilat ballafaqohemi. Promovimi i platformës “Albanak” do të jetë prioritet për të gjitha komunat anëtare me qëllim të bashkëpunimit më të lehtë midis komunave”, shkrun Valbon Limani, kryetar i Këshillit të Komunës së Gostivarit në sqarimin e tij në rrjetet sociale.

Ndryshe “ALBANAK”, si platforma e parë e përbashkët rajonale që do të shërbejë si mundësi për të shfaqur ide, projekte dhe aktivitete inovatore për të ngritur zërin e të rinjve, rrjetëzimin e tyre dhe për të sjellë një perspektivë të re rinore në transformimin e shoqërive tona.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot