Udhëheqësja e Odës ekonomike të Maqedonisë, Danela Arsovska në “Facebook” kritikoi ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe.

e postuar më at 20:28
171 0

Ajo shkruan se për këto 30 vite të pavarësisë së Maqedonisë nuk mund të gjindet ministër më i paaftë.

“Njerëzit vdesin, luftojnë me jetën, kërkojnë shpëtim ku të mrrinë, shkojnë nëpër shtete të tjera për vaksinim dhe duke rrezikuar të infektohen, ekonomia për shkak të paaftësisë së tij për një vit është drejt falimentimit, ndërsa ai fotografohet pa turp me vaksinat e arritura që është dashur të vijnë para një viti”, shrkuan Arsovska.

Ajo mandje thotë se ministri Filipçe ke mbledhur ambasadorët për të treguar suksesin e madh.

J X

nga kategoria

Pollogu “vlon” nga mashtrimet

Posted by - 08/03/2021 0
Apelohet që qytetarët të jenë më të kujdesshëm kur hasin në njerëz të panjohur, të cilët ofrojnë apo kërkojnë shërbime…