U formua Komisioni për Kulturë në Komunën e Gostivarit

e postuar më at 16:52
45 0

Në seancën e 12-të të Këshillit të Komunës së Gostivarit, të mbajtur ne datë 30.08.2022 (e Martë) me propozim të këshilltares Vjollca Baftiu Zylbeari nga radhët e BDI, u miratua Propozim Vendım рër formimin e Komisionit për Kulturë, një trup që për herë të parë formohet në suaza të Pushtetit Lokal në Gostivar, njoftuan nga dega e BDI – Gostivar

Komisioni përbëhet nga shtatë anëtarë dhe do të kryesohet nga Vjollca Baftiu Zylbeari, ndërsa do të numëron shtatë anëtarë.GostivariSot

J X

nga kategoria

pg slot