Tre termete mbreme dridhen Kercoven, Dibren dhe Mavroven

e postuar më at 14/03/2021
303 0

Tre tërmete për një orë janë ndjerë sot në Maqedoninë e Veriut, i fundit ishte me magnitudë 3.2 sipas aplikacionit “Earthquake” dhe me epiqendër në Mavrovë, dy tjerët ishin me epiqendër në Dibër dhe Kërçovë, shkruan

Dridhja e parë ka qenë në ora 23:59 me magnitudë 2.7 ndërsa me epiqendër në Kërçovë, sipas aplikacionit “Earthquake”.

Tërmeti i dytë ka ndodhur disa minuta më vonë, me epiqendër në Dibër ndërsa me magnitudë 2.9.

Dridhja e fundit dhe me magnitudë më të lartë se dy të parat ishte në ora 00:36 me epiqendër në Mavrovë.

J X

nga kategoria

pg slot