Tjetër përçarje në BDI / Vëllai i drejtorit dhe bashkëpunëtor i Merkos, shpall kandidaturën e pavarur për zgjedhjet lokale në Strugë

e postuar më at 20:05
192 0

Në këtë drejtim interesin për tu ballafaquar në garën për Këshillin komunal të Strugës ka shfaqur Burim Buffy Nasufi nga Veleshta e Strugës i cila për Strugalajm.com ka thënë se do të kryesojë një listë të pavaur për këshilltar në zgjedhjet e pritshme vendore të vjeshtës.

J X

nga kategoria

pg slot