Të rinjtë nga Kosova bëjnë shqiponjën në mes të Beogradit

e postuar më at 09:52
99 0

Disa të rinjë nga Kosova kanë vizituar kryeqytetin e Serbisë. Gjatë kësaj vizite, ata kanë bërë një veprim që ka marrë vëmendje.

Ata kanë xhiruar veten derisa në mes të Beogradit kanë bërë simbolin e shqiponjës, e që për serbët ky shihet si provokim.

Duket se ky gjest i tyre nuk është vërejtur nga askush atje, veç se video tash është shprendarë në rrjetet sociale dhe po shihet nga mijëra njerëz.

Më poshtë mund të shihni pamjet.

https://video.gjirafa.com/snaptik-6947732198334287109-tiktok-mp4

nga kategoria