Të premten seanca e Kuvendit, zgjedhja e presidentit s’është në rendin e ditës

e postuar më at 16:31
173 0

Kuvendi i Kosovës të premten do të mbajë seancë plenare në të cilën do të shqyrtohet formimi i komisioneve parlamentare.

Në  rend dite janë edhe dy pika tjera, deklarime jashtë rendit të ditës si dhe pyetje parlamentare.

Seanca mbahet në ora 10:00

J X

nga kategoria

pg slot