Taravari: Synojnë të fitojmë më së paku 8 komuna

e postuar më at 16:05
156 0

Koalicioni Aleanca për shqiptarët-Alternativa nuk përjashton mundësinë të bashkëpunojë me LSDM-në apo me VMRO-në për zgjedhjet lokale. Sekretari i përgjithshëm i ASH-së Arben Taravari tha se ende nuk kanë zgjedhur se me cilën parti do t’i ndajnë votat, por shtoi se do të presin reflektimet e këtyre partive e pastaj do të bëjnë zgjidhje se me cilën parti do të bashkëpunojnë.

Arben Taravari: “Do ta shohim se si janë reaksionet, ashtu do të jetë edhe aksioni jonë”.

TV21: Reaksionet e kujt?

Arben Taravari: “Të BDI-së dhe LSDM-së, në qoftë se shkojnë bashkë. Në qoftë se bëjmë ndonjë bashkëpunim me parti politike.  Ndash LSDM ndash VMRO, për mua janë njësoj. Turp ka qenë të bashkëpunosh me Gruevskin, po ka pas parti shqiptare që kanë bashkëpunuar. Në bazë të reflektimeve të këtyre partive në qoftë se LSDM ose VMRO shkojnë me BDI-në neve nuk na mbeten pesë parti, do ta mendojmë a kemi hapësirë për të bashkëpunuar”.

Koalicioni ASH-AAA do të garojë në të gjitha komunat ndërsa janë të bindur se do të fitojnë minimum në 8 komuna.

J X

nga kategoria

pg slot