Taravari: “Gjuha amtare është identitet”!

e postuar më at 17:05
20 0

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari pas një organizimi të një tribune me rastin e Ditës Ndërkombëtare të gjuhës amtare, në profiling e tij të Fejsbuk shkruan se Gostivari një qytet për të frymezuar me “Tri gjuhë një qytet”, transmeton News33.tv

Mes të tjerash ai theksoi se kjo është një nder fushatat më të bukura me ekipin e tij.

Taravari shkruan se gjuhët janë dhe duhet të jenë ura që duhet vetëm të afrojnë dhe të lidhin sa më shumë njerëz dhe Zoti bekoftë secilin komb dhe gjuhë në botë.

A M

nga kategoria