Tanimë është e qartë jemi në valën e tretë!

e postuar më at 20:15
113 0

“Është evidente se jemi në valën e tretë që prej fillimit të pëndemisë gjatë 4 javevë të kaluara. Kemi rritje të vazhdueshme të numrit të të infektuarve. Sipas raportit të Insitutit për Shëndet Publik kemi 11 889 raste aktive dhe shënojmë rritje prej më shumë se 5 mijë raste gjatë muajit të fundit”, , ka deklaruar Filipçe per TV SHENJA

J X

nga kategoria

Maqedonia e Veriut, një vit NATO

Posted by - 26/03/2021 0
Maqedonia e Veriut tashmë një vit është anëtare e NATO-s. Nga Këshilli Veri-Atlantik në Shkup, thonë se pandemia e koronavirusit…