Amerikanët mbështesin gjerësisht përgjigjen e Presidentit Biden ndaj pandemisë

postuar nga - 08/03/2021

Joe Biden po shijon një muaj të hershëm mjalti presidencial. Sipas një sondazhi të ri të agjencisë “Associated Press” dhe Qendrës për Kërkime në Fushën e Çështjeve Publike NORC, 60 për qind e amerikanëve miratojnë punën e kryer nga ai deri tani dhe madje një numër më i madh mbështesin trajtimin nga ana e tij