Aksion policor në Deve Bair, konfiskohet sasi e madhe droge (Foto)

postuar nga - 08/03/2021

Nëpunësit policor nga Reparti i policisë kriminalistike – Sektori për tregti joligjore të drogës në bashkëpunim me SPB Strugë, Qendrën rajonale për punë kufitare Lindje dhe Drejtoria doganore, ndërprenë kanal ndërkombëtar për trafikim të hashashit nga Shqipëria nëpërmjet Maqedonisë së Veriut, Bullgarisë me destinacion përfundimtar Turqinë, ku u konfiskuan 14 kilogram hashash dhe paketime vaj