Rritet çmimi i benzinës me vendimin e ri të KRE-së

postuar nga - 08/03/2021

Çmimi i benzinës nga mesnata do të rritet për gjysmë denar për litër, ndërsa çmimi i dizelit mbetet i njejtë, vendosi sot Komisioni Rregullativ për Energji dhe Shërbime të Ujit. Me hyrjen në fuqi të këtij vendimi pas mesnate çmimi për shitje me pakicë për derivatet e naftës rritet në mestare 0,55 përqind. Çmimi i