Shahpaska: Lufta për barazi gjinore nuk do të ndalet deri në realizim e synimit

postuar nga - 08/03/2021

Ministrja e punës dhe politikës sociale, Jagoda Shahpaska, sot mori pjesë në mbledhje onllajn me të cilën bëhet fillimi i trajnimeve me qëllim të ndërtimit të institucioneve të përgjegjshme, të angazhuara me implementimin e Ligjit për parandalim dhe mbrojtje nga dhuna ndaj grave dhe dhuna në familje, përcjell SmartWeb. “Ligji për parandalim dhe mbrojtje nga