Spasovski: Mickoski punon kundër shtetit, ai shpërndan informacione të hetimeve

e postuar më at 17:56
104 0

Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski akuzon liderin e OBRM-PDUKM Hristijan Mickoskin për sabotim të hetimeve kriminale.

“Çdo qytetar i përgjegjshëm i këtij vendi, veçanërisht një politikan, nëse merr ndonjë informacion në lidhje me ndonjë veprim të paligjshëm, nëse ka ndonjë informacion në lidhje me të, së pari duhet ta ndajë atë me prokurorinë.

Sidoqoftë, duke e ditur që ekziston një hetim i tillë, këto të dhëna ndahen me publikun, në një kohë kur dihet se do të kemi realizimin e hetimit. Nuk mund të quhet në ndonjë mënyrë tjetër përveç një përpjekje për të sabotuar hetimin, dhe për cilat arsye mendoj se do të tregohet në periudhën e ardhshme, prokuroria duhet të reagojë, këto fakte duhet të përcaktohen”, tha Ministri i Punët e Brendshme Oliver Spasovski për “al jazeera”, duke komentuar sjelljen e Hristijan Mickoski dhe OBRM-PDUKM, të cilët bënë gabim duke publikuar detaje të aksionit “Dvojnik”.

“Politika është një gjë, por të punosh drejtpërdrejt kundër interesave të shtetit, të prishësh hetimet, është diçka që nuk lejohet absolutisht”, shtoi Spasovski.

nga kategoria