Sot seancë e Komisionit për Financim dhe Buxhet të Kuvendit të RMV-së

146 0

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot është caktuar seancë e Komisionit për Financim dhe Buxhet. Në agjendën e Komisionit është propozim/ligji borxh, respektivisht huazimin nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për financimin e projektit “Vendosja e transportit të shpejt me autobus në Qytetin e Shkupit”. Ligji është me procedurë të shkurtuar, në leximin e dytë.

 

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot