Sot protesta e radhës kundër rastit “Monstra”, në Shkup regjim i posaçëm i trafikut

98 0

Për ditën e sotme është caktuar protestë kundër gjykimit për të akuzuarit për rastin “Monstra”. Protesta organizohet nga prindërit dhe mbështetësit e tyre.

Për këtë arsye, SPB Shkup do të marrë masa për një regjim të veçantë të trafikut, kështu që nga 13:30 deri në fund të protestës rrugët që do të mbyllen për trafik janë: Hristijan Todorovski Karpos, John Kennedy, Cvetan Dimov, Krste Misirkov dhe Blevardi Goce Delçev, thonë nga MPB.

Nga policia u bëjnë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë urdhrat e lëshuara nga autoritetet.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria