Sot nënshkruhet marrëveshja me Bechtel-Enka për ndërtimin e korridorit 8 dhe 10

103 0

Sot, me fillim prej ora 13:00 në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut do të nënshkruhet memorandumi i mirëkuptimit midis Qeverisë dhe kompanisë Bechtel-Enka për ndërtimin e korridorit 8 dhe 10.

Pas kësaj konferencë për shtyp do të mbajë zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi dhe ministri ir Tansportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria