Sot në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut duhet të rifillojë procesi “Jean Monnet”

197 0

Sot në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut duhet të ketë takim të dytë për të gjithë grupet e përfshira në procesin Jean Monnet, ku temë kryesore do të jetë Rregullorja e Kuvendit, ndërsa pjesë e diskutimeve është edhe puna online e Kuvendit, përcjell SmartNews.

“Mendoj se procesi paraprakisht ishte sjellur thuajse në fazë përfundimtare derisa ne ishim deputetë aktual dhe u shfrytëzua si arsyetim që kjo tani të bëhet gjatë këtij mandati që përsëri të gjitha palët të ballafaqohen me shtyerje dhe pengesa, prandaj nuk kam pritje më të mëdha nga ajo që kemi parë gjatë pesë gjashtë muajve paraprak.”, komentoi ish deputetja në Kuvendin e RMV-së, Nola ismajllovska Starova.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot