Sot mbahet mbledhje e këshillit të sigurisë së RMV-së

e postuar më at 12/03/2021
134 0

Këshilli i Sigurimit do të mbajë seancën e tij të njëmbëdhjetë të rregullt sot në ora 13:00, theksojnë nga Kabineti i Presidentit

Përveç anëtarëve të Këshillit të Sigurimit, me ftesë të Presidentit Pendarovski në seancë do të marrin pjesë edhe shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Gjeneral Lejtnant Vasko Gjurçinovski, Drejtori i Agjencisë së Inteligjencës Erold Musliu dhe Drejtori i Sigurisë Kombëtare Agjencia Viktor Dimovski.

Seanca do të mbahet me një pikë të vetme në rendin e ditës: Informacion mbi prokurimin strategjik në Ushtri në periudhën e ardhshme.

Pas seancës së Këshillit të Sigurimit, shërbimi për shtyp nga Kabineti i Presidentit do të jep deklaratë.

nga kategoria

Sela: Ndryshimi fillon nga Gostivari

Posted by - 29/10/2021 0
Aleanca për Shqiptarët ka përmbyllur fushatën zgjedhore në fshatin Debresh të komunës së Gostivarit. Rezultati i rrethit të parë zgjedhor…