Sofijanova: Shanset që AstraZeneka mund të japë kundërindikacione janë të vogla

e postuar më at 19:37
98 0

“Siç kishte zakonisht kundërindikacione për vaksinat e gripit, kështu ka edhe me këto vaksina.

Duke qenë se tani është një pandemi, vaksina AstraZeneka në një farë mënyre ka dalë nga situata. Sidoqoftë, unë mbështes faktin e kujdesit “, thotë për “24 Analiza” mjekja Aspazija Sofijanova, drejtoreshë e Klinikës së Fëmijëve.

Sipas saj, përfitimi nga AstraZeneka është kthimi në jetën normale.

“Gjenetika është një gjë interesante, askush nuk e di se çfarë mbart brenda. Sidoqoftë, sipas informacioneve të mija, një në një milion e dyqind janë shanset që AstraZeneka mund të japë kundërindikacione dhe e gjithë kjo është minimale”, tha Sofijanova.

nga kategoria