Sindi nevrikoset keq nga takimi me Olën: Murat, je çunak! Sakrifikova për një lidhje gënjeshtër

e postuar më at 19:05
101 0

Sindi nuk e ka pritur aspak mirë afrimitetin mes Olës dhe Muratit.

Ajo ka deklaruar se është vetëm për të në emision, ndërsa pasi ka parë takimin me Olën e ka cilësuar si cunak që jepet vetëm për gjënë fizike dhe bie pre e provokimeve.

Sindi: Kam sakrifikuar për një lidhje që ka qenë një gënjeshtër. Unë e konsideroja lidhje emocionale dhe mendoja se vërtetë kishim diçka që mes njëri-tjetrit ishte në progres, por në të vërtetë që provokimi i parë nga një femër e re, Murati i është dhënë. Mendoja se ishte mashkulli që i jepet një femre që i jep ndjenjat, jo gjënë fizike.

Ola: Ti hipe mbi tavolinë.

Sindi: I sati takim ishte? I pesti. Mos hy në debat kur nuk ke diçka personale. Ti Murat je çunak akoma.

nga kategoria