Simovski: Regjistrimi mund të prolongohet shkurt për shkak të vaksinimit

191 0

Nëse mund të organizohet proces i shpejtë i vaksinimit, sepse duhet rreth 6.000 persona të vaksinohen, unë do të jem shumë i gëzuar nëse për këtë shkak vendim për prolongim në periudhë të shkurtër për fillim të regjistrimit dhe nuk do të ishte problem.

Kështu deklaroi sot drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostol Simovski.

“Por për momentin Regjistrimi fillon më 1 prill dhe nuk mund të shkojmë me supozime. Askush nuk mund ta parashikojë as ardhmërinë më të afërt në kësi rasti dhe si do të jetë momenti kur do të miratohet vendimi”, theksoi Simovski.

“Nëse ekzistojnë kushte për këtë ndoshta, por nuk jemi ne ata që e sjellim këtë vendim, sepse ekziston procedurë që shkon pak ndryshe. Mirëpo nuk mendojmë në atë temë për momentin”, shtoi Simovski.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot