Sillet vendimi i ri i Qeverise së, ora policore fillon nga ora 20:00

e postuar më at 13:21
241 0

Qeveria ka sjellë vendim, ora policore do të fillojë në ora 20:00.

Për këtë vendim, pritet të deklarohet kryeministri Zoran Zaev, ministri dhe zëvendësministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe Ilir Hasani dhe kryetari i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, Zharko Karaxhoski.

Me këtë, pritet të shkurtohet edhe orari i punës së kafeneve.

nga kategoria