Shqyrtimi i ndryshimit të Ligjit për Zgjedhje, mblidhet Komisioni për Legjislacion

e postuar më at 20:02
107 0
Komisioni për Legjislacion është duke zhvilluar mbledhje tani, pasi Qeveria ka miratuar unanimisht dhe proceduar për në Kuvend, nismën për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme.

Ky komision është mbledhur për të shqyrtuar ndryshimet e këtij ligji, ku me amendamentimin e tij, do t’i mundësohej mërgatës votimi i drejtpërdrejtë në ambasada dhe konsullata, njofton Klan Kosova.

J X

nga kategoria