Shkarkohet Sofija Laliciq, gjykatesja e njohur per lidhjet e ngushta me Mijallkovin

e postuar më at 15:22
167 0

Me 11 vota “për” dhe 2 “kundër”, Këshilli Gjyqësor sot e ka shkarkuar nga detyra gjykatësen e Gjykatës Penale, Sofija Laliçiq.

Për Sofija Laliqin, Zoran Zaev, derisa ishte në opozitë publikoi një bisedë, në të cilën dëgjohej duke folur me shefin drejtorin e atëhershëm të Policisë Sekrete, Sasho Mijallkov, pasi ky i fundit ia ka rregulluar punën që të zgjedhet gjykatëse.

Në bisedë dëgjohet Mijallkovi duke e njoftuar miken e tij Laliçiq, se puna është e kryer dhe është zgjedhur gjykatëse.

 

J X

nga kategoria

pg slot