Sheqerinska: Të parëndësishme janë harta dhe lista e publikuar nga Karakaçanov

e postuar më at 10:12
98 0

Për ministren e mbrojtjes Radmilla Sheqerinska ireevant janë veprimet e fundit të zv.kryeinistrit bullgar Krasimir Karakaçanov, i cili në fillim për festën 8 Mars publikoi llogo me hartën e “Bullgarisë së Madhe”, e më pas edhe një listë me emra të politikanëve nga VMRO-DPMNE të cilët kanë pasaportë bullgare dhe kanë të drejtë vote atje.

Sheqerinska mbrëmë në emisionin “Thrilling” në 24Vesti theksoi se nuk duhet t’ju jepet rëndësi lajmeve të atillë si pubikimi i hartës së “Bullgarisë së ShenStefani” të Karakaçanov, i cili poashtu është ministër i mbrojtjes

„Hartën e publikauar nga ministri i mbrojtjes së Bullgarisë e përjetova si dobësi të tij.Kur nuk keni çka të thoni për sot, do të ktheheni në histori. Kur nuk keni çka të ofroni për qytetarët, për shtetin, për rajonin, atëherë ju i filloni zënkat .Unë nuk mendj se dhet të hyet në këto zënka, sepse me ato ngacmohen shtetet fqinje, jo vetëm Maqedonia e Veriut dhe asgjë nuk arrihet.”, tha Sheqerinska

nga kategoria