Shahpaska: Fëmijët e nënës së arrestuar në Gostivar janë nën përkujdesje 24 orëshe

e postuar më at 19/03/2021
98 0

Ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Jagoda Shahpaska, deklaroi sot se fëmijët e nënës të cilës fëmiu shtatë vjeçar i humbi jetën në një shpërthim zjarri në Gostivar, janë nën përkujdesje 24 orëshe dhe kanë mbështetje psiko-sociale 24 orëshe.

Në një prononcim për gazetarët ajo tha se qendra Sociale ka vepruar në bazë të ligjit për Mbrojtje Sociale dhe në bazë të kompetencave që ka.

nga kategoria