Selami: Qytetarët të jenë të qetë, të gjithë do të regjistrohen

64 0

Zv/drejtori i Entit Shtetëror për Statistika, Ilmi Selami ka thënë se qytetarët duhet të jenë të qenë ngase sipas tij të gjithë do të regjistrohen.

“Vetëm ata do të regjistrohen si rezident ngase ata jetojnë dhe punojnë në Maqedoni, ngase ata që janë jashtë do të regjistrohen si jo-rezident sepse ashtu edhe janë”, u shpreh Ilmi Selami.

Ai ka thënë se me një e-mail mund të regjistrohen pesë persona.

“Nëse keni e-mail të gatshëm mund të regjistroni anëtarin e gjashtë, që ka mbetur paraprakisht i paregjistruar, nëse jo, atëherë ju mund të hapni një dhe ta bëni regjistrimin”, tha Selami.

Selami u shpreh se aplikacioni është bërë për tu regjistruar të gjithë qytetarët të cilët jetojnë jashtë vendit.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria