Sela: Regjistrohu dhe dëshmo se nuk heq dorë nga toka e babës dhe gjuha e nënës!

e postuar më at 20:12
106 0

 

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela nëpërmjet një video mesazhi ka ftuar diasporën që të regjistrohen në regjistrimin që ka filluar në Maqedoninë e Veriut.

Ai thotë se me regjistrimin diaspora dëshmon se “nuk heq dorë nga toka e babës dhe gjuha e nënës”.

J X

nga kategoria