Sela: ASH nuk ka pronarë dhe është e qytetarëve

e postuar më at 14:01
49 0

Ish-kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, para Kuvendit Qendror të partisë tha se sot do të ketë emërim të një ushtruesi detyre deri në kongresin e ardhshëm të partisë, që do të vendoset sot.

ASH është e gatshme të përballet me përgjegjësit është e gatshme që të mer përsipër sfidat e së ardhmes dhe me përgjegjësi ti kryejë detyrat që ja ka ngarkuar populli këtu në RMV. Pjesa tjetër e kuvendit është pjesa e brendshem e debatit të Aleancës

J X

nga kategoria

pg slot