Satirë: Menaxheri i VIP-ave takon artistin e mirnjohur.Takim Grubi-Memli Krasniqi

e postuar më at 14:42
56 0

Duke parë që kohëve të fundit BDI-ja po organizon një numër të madh koncertesh, ku si organizator i tyre paraqitet zv-kryeministri i parë Artan Grubi, lajmin e takimit me Kryetarin e PDK-së Memli Krasniqi vendosëm ta paraqesim në formë satire, gjithmonë duke tuajtur respektin pêr palët e përfshira.

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë, Artan Grubi sot ka pritur në takim kryetarin e PDK-së Memli Krasniqin.

Bashkëbiseduam rreth perspektivave të zhvillimit të vendeve tona, nevojën e thellimit të bashkëpunimit për menaxhimin me sukses të sfidave të përbashkëta të krizës ekonomike dhe energjetike, ka theksuar mes tjerave Grubi.

Sot kisha kënaqësinë të pres në takim delegacionin e Partisë Demokratike të Kosovës, të kryesuar nga kryetari i saj, z. Memli Krasniqi.

Bashkëbiseduam rreth perspektivave të zhvillimit të vendeve tona, nevojën e thellimit të bashkëpunimit për menaxhimin me sukses të sfidave të përbashkëta të krizës ekonomike dhe energjetike.

Potencuam rëndësinë e madhe që ka realizimi i projekteve infrastrukturore që do të lehtësojnë komunikimin mes vendeve tona, si autostradën Shkup – Bllacë, rrugën Tetovë – Prizren, vendkalimin e përbashkët kufitar (One Stop Shop).

J X

nga kategoria

pg slot