Sanksionohen 107 vozitës dhe 21 këmbësorë në Shkup

e postuar më at 08:44
93 0

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (02.04.2021) në territorin e qytetit të Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 107 shkelje në trafik, prej të cilave 9 për tejkalim të shpejtësisë, 8 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta.

Janë shqiptuar edhe gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 21 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve, 5 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 3 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 35 për parkim të parregullt.

J X

nga kategoria