Rritet interesimi i të rinjëve për shkollën e hendbollit “Jehona”

159 0

Të rinjët e Gostivarit kanë vijuar të stërviten dhe të mësojnë më shumë rreth sportit te hendbollit. E gjithë kjo është një ide e trajnerëve të klubit hendbollistik “Jehona” të cilët po vazhdojnë të zbatojnë projektin e përpiluar nga anëtarët e kryesisë.

Koordinatori njëherit trajner I skollës së hendbollit “Jehona”, Fari Selmani tha se edhe pse stërvitjet zhvillohen në kohë pandemie dhe në respektim të protokolleve mbrojtëse, interesimi I të rinjëve për tu marrë me këtë sport është rritur dhe deri më tani pjesë e shkollës janë mbi 80 të rinjë nga grupmosha të ndryshme.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria

pg slot