Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

e postuar më at 20:56
149 0

Çmimet me pakicë të benzinës Eurosuper BS-95 dhe Eurosuper BS-98 do të rriten për 0.50 denarë për litër nga mesnata e mbrëmjes së sotme, ndërsa çmimi i Eurodieselit do të rritet për 3 denarë për litër, njoftojnë nga Komisioni Rregullatorë për Energjetik.

Në të njëjtën kohë, çmimi i vajit shtëpiak ekstra të lehtë EL-1 rritet për 13.50 denarë për litër, ndërsa nafta M-1 mbetet e pandryshuar.

Çmimi i EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 67,50 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS – 98 për 69,50 denarë,

EURODIESEL BS (DE V) do të shitet për 58.00 denarë për litër.

J X

nga kategoria