RMV, 37 pacientë ndërruan jetë me Kovid-19, më pak testime edhe më pak raste të reja

e postuar më at 18:44
167 0

Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit, nga gjithsej  1.431 të testuar për Kovid-19, 301 persona kanë rezultuar pozitiv, ndërsa 37 persona kanë humbur betejën me virusin. Të shëruar janë regjistruar 1 091 pacientë.

Në Shkup ndërruan jetë nëntë pacientë (74, 81, 47, 60, 69, 76, 79, 77, 61v) të infektuar me virusin korona, gjashtë në Prilep (42, 58, 72, 74, 75 dhe 56v), tre Tetovë (65, 59 dhe 57v), Gjevgjeli (73, 65 dhe 56v), Kumanovë (90 dhe 67v), Kavadarci (85 dhe 57v), Strumicë (73 dhe 62v), Vinicë (79 dhe 62v), Manastir (59v), Ohër (82v), Kërçovë (37v), Negotinë (64v), Sveti Nikollë (79v), Kriva Pallanka (73v) dhe Dibër (43v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 174,
 • Kavadarci -17,
 • Veles -16,
 • Prilep -14,
 • Kumanovë, 11
 • Tetovë 11
 • Shtip – 11,
 • Gostivar – 8,
 • Ohër – 7,
 • Strugë – 6,
 • Koçani – 5,
 • Kërçovë – 4,
 • Vinica – 3,
 • Negotinë, 2
 • Sveti Nikolla, 2
 • Berovë 2
 • Delçevë – 2,
 • Manastiri, 1
 • Strumica, 1
 • Gjevgjelia, 1
 • Kriva Pallanka, 1
 • Dibra 1
 • Demir Kapija – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 429,
 • Ohër – 107,
 • Prilep -74,
 • Veles -42,
 • Kumanovë 40,
 • Shtip 37
 • Strugë – 37,
 • Manastir – 36,
 • Kavadarci – 34,
 • Gostivar – 29,
 • Gjevgjeli -26,
 • Kriva Pallanka -24,
 • Tetovë -23,
 • Strumica – 17,
 • Negotinë – 13,
 • Koçani 12
 • Dellçeva – 12,
 • Berovë, 11
 • Probishtip 11
 • Bogdanci – 11,
 • Vallandava – 10,
 • Radovish – 8,
 • Dibër 7
 • Krushevë – 7,
 • Kërçovë – 6,
 • Sveti Nikolla 5
 • Demir Kapija – 5,
 • Resnje- 4,
 • Vinica, 3
 • Kratova 3
 • Pehçeva – 3,
 • Demir Hisar 2
 • Makedonski Brod – 2
 • Makedonska Kamenica 1

J X

nga kategoria

pg slot