Renditja finale e “Eurovision 2021”, Shqipëria do të përfaqësohet nga Anxhela Peristeri

122 0

Anxhela Peristeri do të përfaqësojë Shqipërinë në “Eurovision 2021”, me këngën “Karma”.

Faqja zyrtare e ‘Eurovision 2021” ka postuar renditjen e shteteve pjesëmarrëse, të ndara në dy netët gjysmë finale.

Anxhelën do ta dëgjojmë në natën e dytë, e renditur e njëmbëdhjeta.

Pas publikimit të versionit zyrtar të këngës, shoqëruar me videoklipin, këngëtarja ka marrë shumë vlerësime, megjithatë publiku pret ta dëgjojë duke performuar ‘live’ në festival.

Gjysmëfinalja, nata e parë:

Lituani
Slloveni
Rusi
Suedi
Australi
Maqedoni e Veriut
Irlandë
Qipro
Norvegji
Kroaci
Belgjikë
Izrael
Rumani
Azerbajxhan
Ukrainë
Maltë
Gjysmëfinalja, nata e dytë:

San Marino
Estoni
Republika çeke
Greqi
Austri
Poloni
Moldavi
Islandë
Serbi
Gjeorgji
Shqipëri
Portugali
Bullgari
Finlandë
Letoni
Zvicër
Danimarkë
Anxhela prezantoi më së miri veten dhe vendin , duke pozuar me veshje popullore nga disa treva shqiptare. Disa prej fotove u postuan në faqen zyrtare të “Eurovision”.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria