Regjistrimi do të realizohet para dyerve ose në oborret e shtëpive dhe apartamenteve

e postuar më at 21:06
78 0

Regjistrimi do të kryhet para dyerve ose në oborret e shtëpive dhe apartamenteve, thonë nga Enti Shtetëror për Statistika.

Enti Shtetëror i Statistikave është i gatshëm të kryejë operacionin më të madh statistikor sipas protokollit pa rrezikuar shëndetin e qytetarëve.

Tani për tani nuk ka vonesë dhe kjo mund të kërkohet vetëm nga Komisioni për Sëmundjet Infektive. Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostol Simovski, pretendon se regjistrimi është më i sigurt sesa të shkosh në shitore, përcjell “Telma”.

nga kategoria