Reagojnë anëtarë të FRBDI-se: Artan, merr udhëhiqe edhe Forumin Rinor!

e postuar më at 23:08
40 0

Një profil propagandistik i BDI-se Artan Nika koheve te fundit po shkruan per ankesa brenda forumit rinor te BDI-se per neglizhencë të të rrinjëve në BDI. “Sa mbarojnë zgjedhjet e penzionojnë rinine”

Artan Nika “FRBDI aq shumë qenkeni të kënaqur, sa që keni frikë të ngrisni zërin.

Kryesia e ngushtë me në krye me Avni Rustemin të dalin të japin përgjegjsi për këto përbuzje nga ana e ekzekutivit të BDI-së. Ose jepni dorëheqje dhe le meret Artan Grubi me forumin.

Përgjegjësiii!!!”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Jx1VHfNceZHNS7LDo5otef71Gywd8XQ9oKmmWDr96cvD6DwsysQnG7y8VG7tbpVcl&id=100078798788742

J X

nga kategoria

pg slot