QYTETARËT PA SHTETËSI TAKOHEN ME DEPUTETËT E ASH-AAA

e postuar më at 13:38
107 0

Grupi parlametar j Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativa të shoqëruar nga një grup i madhë i qytetarëve pa shtetësi kanë mbajtur konferencë për media nëpërmes të cilëve qytetarët vet treguan për vështirësitë që kanë përjetuar ndër vite pa shtetësi, njofton News33.

Në mesin e qytetarëve pa shtetësi ishte edhe njëri nga të dënuarit e Sopotit i cili me vite të tëra ka qenë i dënuar, por pa shtetësi.

E një tjetër qytetar, tha se edhe pse ka lindur e është ritur në Kumanovë por, që në çertifikatën e lindjes i shkruan që është nga Serbia.

J X

nga kategoria