Qeveria miraton, ora policore vazhdon edhe për 2 javë

139 0

Qeveria e vendit e ka miratuar propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive për vazhdimin e orës policore edhe për dy javë të tjera. Ora policore do të fillojë nga ora 22:00 dhe do të zgjasë deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Kujtojmë që sonte bëhen dy javë që kur në vendin tonë u vendos ora policore e cila erdhi si pasojë e rritjes së numrit të të infektuarve javëve të fundit.

Administrator

Ky lajmë është postuar nga ana e redaksionit SMART NEWS. - Administratori

nga kategoria